Šta se dešava? Zvezda odložila promociju, ali ne zadugo

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava? Zvezda odložila promociju, ali ne zadugo

Samo nekoliko sati posle upućenog poziva novinarima usledilo je novo, izmenjeno obaveštenje iz Zvezde.

Fudbalski klub Crvena zvezda pomerio je promociju za jedan dan, pa će novi trener biti predstavljen u subotu.

Zvezda je danas poslala obaveštenje medijima da će promocija novog trenera biti održana u petak, ali je nekoliko sati kasnije stiglo novo obaveštenje, u kome se navodi da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predstavljanje novog šefa stručnog štaba biti u subotu od 13 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Dosadašnji trener Vladan Milojević danas je podneo ostavku, a spekuliše se da će ga zameniti bivši kapiten crveno-belih Dejan Stanković.

Na današnjoj konferenciji uprava Zvezde nije želela da komentariše navode o Stankovićevom dolasku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda se oglasila i na Tviteru, poruka i fotografija koje objašnjavaju sve! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019

Jasna poruka zvezdašima...Crvena zvezda je danas ostala bez šefa struke, pošto je Vladan Milojević posle dve i po godine na klupi crveno-belih odlučio da se povuče...Njega će naslediti Dejan Stanković, čija je promocija prvo najavljena za petak, a onda pomerena za subotu, iz nepoznatih razloga...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.