Šta sad kaže statistika, koliko je sinoć Zvezda imala šuteva na gol?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sad kaže statistika, koliko je sinoć Zvezda imala šuteva na gol?

Ekipa Crvene zvezde bila je proteklih nedelja kritikovana i zbog pojedinih statističkih podataka u mečevima sa Bajernom i Partizanom, pa je red da se ti podaci i posle sinoćnje utakmice sa OIlimpijakosom istaknu u prvi plan.

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su u pobedničkom, šampionskom ritmu, a svaka pobeda u Ligi šampiona ima poseban značaj.

Prošle godine je na ''Marakani'' savladan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpul (2:0), sinoć je pao i Olimpijakos (3:1), i to posle kraće negativne atmosfere koja se stvorila oko Zvezde posle poraza od Bajerna (3:0) i Partizana (2:0).

Mnogi su tada, kritikujući Zvezdinu igru isticali kako Milojevićev tim u pomenutim mečevima nije imao nijedan šut u okvir protivničkog gola, ali sinoć je Zvezda reagovala na najbolji mogući način.

Statistika posle pobede nad Atinjanima kaže da je Zvezda sinoć imala ukupno 20 šuteva na gol, od toga šest u okvir gola (tri su bila precizna), 10 su išli van okvira gola, a još četiri pokušaja su izblokirana.

S druge strane, Olimpijakos je imao 11 šuteva - 2 u okvir gola, šest izvan i tri su izblokirana.

Zveuda je imala i veći posed lopte, 54:46%, kao i bolji procenat preciznih pasova (86% u odnosu na 77% Olimpijakosa).

Ukupno su Zvezdini fudbaleri pretrčali 15.9 kilometara, Olimpijakosovi 98.9, ali treba imati u vidu da su gosti u većem delu drugog poluvremena imali igračamanje na terenu.

Kompletnu statistiku možete da pogledate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.