Šta je s Kanginim ugovorom...

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je s Kanginim ugovorom...

Posle odustajanja od Ivanića i ponude Đuričiću, ostanak Gabonca bi bio najveće pojačanje

U Crvenoj zvezdi neće nikoga prisiljavati da ostane, usmena obećanja da u slučaju dobre ponude mogu da idu imaju Donald, Le Talek i Kanga. Svoj trojici ugovori ističu narednog leta, mogu od 3. januara da potpišu predugovore sa zainteresovanim poslodavcima bez Zvezdine dozvole i još nisu prihvatili ponude za produžetak saradnje.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ostanak Gabonca se nameće kao jedan od ključnih zadataka Zvezdinog sportskog sektora u januaru, iako je u finišu polusezone malo pao u formi, Kanga je ipak ove sezone bio igrač oko kojeg se sve okretalo u Zvezdi i bez kojeg ne bi bilo uspeha na evropskoj i domaćoj sceni. Mnogo je važan za tim i zato se pred Zvezdu u ovom zimskom prelaznom roku postavlja kao imperativ da zadrži temperamentnog Gabonca, piše Žurnal. Odavno mu je ponuđen novi ugovor, ali ga on nije još potpisao i izgledalo je da će prihvatiti neku unosniju ponudu iz Rusije ili Kine.

Zato su u Zvezdi razmišljali u pravcu dovođenja zamene. Mirko Ivanić iz BATE Borisova je bio prva želja, ali nerealan. Njemu se nije vraćalo u Srbiju, a Zvezda ipak nije želela da plati prilično nerealan zahtev beloruskog kluba nod 1.700.000 evra za igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora. Razgovaralo se i sa Filipom Đuričićem, ali prvotimac Sampdorije bi se najradije vratio u Holandiju gde je pružao najbolje igre u dresu Herenvena.

Tako su pregovori sa Kangom i ostanak Gabonca opet postali prioritet na Marakani. On je trenutno najplaćeniji igrač u timu, a ponuđen mu je još bogatiji ugovor za produžetak saradnje. Iako ima ponude iz inostranstva, zaintersovan je da ostane na Marakani uz poboljšane uslove. Pitanje je samo koliko Zvezda može finansijski da se ispruži...

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.