Šta će Stanković reći na ovo? Trener Tirane samouvereno najavio duel sa Zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 23:14

Šta će Stanković reći na ovo? Trener Tirane samouvereno najavio duel sa Zvezdom!

Posle večerašnje pobede još više veruju u sopstvene mogućnosti.

Tirana će biti rival Crvenoj zvezdi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a taj duel biće odigran u utorak u 20 časova na ''Er Albaniji''.

Šampion Albanije je večeras kao gost savladao Dinamo u Tbilisiju sa 2:0, a posle tog susreta na konferenciji za medije trener Tirane, Nigerijac Emanuel Egbo je izrazio veliko zadovoljstvo onim što su pokazali njegovi igrači. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Rekao je da je ''znao'' da će se kvalifikovati u drugo kolo i da je verovao u božiju pomoć.

''Želeli smo da ih uhvatimo u kontranapadu i uspeli smo. Verujući do kraja, uspeli smo'', rekao je Egbo i potom izdvojio pojedince.

''Veoma sam zadovoljan Najdovskim, dobro se snašao i za mene je bio najbolji igrač u ovom meču. Kao tim smo imali kompaktnost, Toli i Avdijaj su takođe dobro odigrali i postoji mnogo stvari koje možemo ostvariti sa ovim momcima'', naglasio je Egbo, a prenosi ''Gazeta Ekspres''.

Naravno, usledilo je pitanje o narednom rivalu, Crvenoj zvezdi.

''To je utakmica koju ćemo igrati kao ovu danas. Igraćemo kod kuće i imaćemo prednost protiv njih. Biće to velika borba. U taj duel ćemo ući kao što smo danas ušli, sa željom da damo maksimum. Bog, koji je danas bio uz nas, biće to i dalje'', uveren je Egbo, koji ima i lično ogroman motiv da napravi veliki rezultat u Evropi.

''U ovaj klub sam došao još 2001. i ovaj klub je u mom srcu, zadovoljstvo mi je što sam ovde. Usredsređen sam na to da dam sve od sebe, daću 100% za najveći klub u Albaniji'', poručio je Egbo.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Bog će protiv Zvezde biti uz nas, imamo prednost zbog odnosa Srbije i Albanije"

Izvor: B92, 20.Avg.2020, 08:36

Trener albanske Tirane Emanuel Egbo govorio je o narednom protivniku svoje ekipe, Crvenoj Zvezdi...Srpski i albanski šampion sastaće se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u Tirani...Zvezda je do tog duela došla "petarom" protiv Evrope na "Marakani", a Tirana trijumfom u Tbilisiju od 2:0..."Ja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.