Srnić prvi vesnik proleća: Zvezda vodi protiv Kelna posle jednog poluvremena! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Dec.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić prvi vesnik proleća: Zvezda vodi protiv Kelna posle jednog poluvremena! (VIDEO)

Marakana u transu!

Crvena zvezda je na pola koraka od evropskog proleća!

Akcija po desnom boku u 22. minutu podigla je Delije na noge, Rodić se probio po krilu i poslao loptu u šesnaesterac gostiju gde je sjajno reagovao Slavoljub Srnić, zatresao mrežu i doneo erupciju oduševljenja u Ljutice Bogdana.



Vođstvo crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << po scenariju iz Nemačke uticalo je da izabranici Vladana Milojevića prepuste glavnu reč Kelnu, ali je rezultat ostao nepromenjen do odlaska na odmor pa Crvenu zvezdu deli još samo 45 minuta od najvećeg klupskog uspeha u poslednjih 26 godina.

Beograđanima u prilog ide i rezultat u Londonu gde Arsenal ima tri gola prednosti  i ukoliko BATE ne učini čudo i preokrene rezultat u potpunosti, čak i remi na stadionu "Rajko Mitić" bio bi dovoljan da lider Super lige dočeka i proleće u Ligi Evrope.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije su ga kritikovale, ali večeras mu traže da im oprosti! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017

Još samo 45 minuta do Zvezdinog evropskog proleća, čekanog 25 godina!..Za sada sve ide kako su najviači Crvene zvezde želeli pre duela sa Kelnom...Posle prvog poluvremena Zvezda vodi sa 1:0, a u isto vreme Arsenal u potpunosti opravdava ulogu favorita protiv BATE Borisova, ''Tobdžije'' vode sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.