Srnic posle het trika Da se bodovi ne dele vec bismo bili prvaci

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnic posle het trika Da se bodovi ne dele vec bismo bili prvaci

Fudbaler Crvene Zvezde Slavoljub Srnić pokazao je na utakmici protiv Vojvodine da će biti veliko pojačanje za crveno-bele

Nakon pobede nad Vojvodinom (3:0) u kojoj je bio najbolji akter i strelac tri gola, fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić čvrsto stoji na zemlji i zasluge za pobedu pripisuje celom timu.

– Utakmica protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Vojvodine bila je kao iz bajke. Postigao sam het-trik, zabeležili smo 11. uzastopnu pobedu, igrali smo dobro i na kraju se odlično proveli na koncertu.

- Ovo mi je, inače, od povratka u klub tek drugi meč na Marakani, posle večitog derbija. Zahvalio bih se saigračima koji su mi asistirali.

– Ne bih zasluge prebacivao samo na mene jer smo fantastična ekipa koja na svakom meču promoviše novog junaka - rekao je Slavoljub Srnić za klupski sajt.

Foto: Marko Todorović

Krilni fudbaler se nada da će trijumfalna serija trajati do maja, ali poziva na oprez.

– Idemo iz meča u meč, zvuči kao fraza, ali tako je. Voleo bih da kraj serije bude u maju i da sezonu završimo “duplom krunom”. Međutim, ima još mnogo da se igra, nismo ni do pola prvenstva stigli.Prednost koju imamo u odnosu na rivale jeste velika, ali mogli bismo da kažemo da smo naslovu prvaka blizu u slučaju da se bodovi ne dele.

Naredni rival crveno-belih biće Borac iz Čačka, Zvezda je favorit u toj utakmici ali…

– To ce biti još jedan težak meč u nizu. Igramo na svom stadionu, favoriti smo zbog igre i svega što prikazujemo u ovom prvenstvu. Međutim, Borac je drugoplasiran na tabeli, tako da ćemo utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno i, nadam se, osvojiti nova tri boda – zaključio je 23-godišnji Slavoljub Srnić.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.