Srnić nije razmišljao, preskače Spartu u Beogradu

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić nije razmišljao, preskače Spartu u Beogradu

Fudbaler Crvene zvezde zbog nepromišljene proslave gola protiv Irtiša dobio treći žuti karton i neće igrati protiv Sparte u Beogradu.

Foto: MN Press

Crvena zvezda je pobedila Irtiš 2:0 i plasirala se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vladan Milojević može da bude zadovoljan pobedom, ali će pred prvi meč sa Spartom iz Praga u Beogradu (27. jula) imati i jedan problem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Slavoljub Srnić, strelac za Zvezdu protiv Florijane i Kazahstanaca, neće imati pravo nastupa.

Naime, krilni napadač Zvezde dobio je u četvrtak uveče treći žuti karton u kvalifikacijama za Ligu Evrope i on automatski povlači suspenziju. Srnić je karton zaradio zbog proslave gola podno južne tribine, na kojoj su ovaj put bili navijači Crvene zvezde.

Opcije kojima trener Milojević raspolaže na Srnićevom mestu za duel sa Česima su: Luka Adžić, Džon Ruiz. kao i Nemanja Radonjić, koji se očekuje da narednih dana i zvanično potpiše za Zvezdu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.