Sprema li Deki iznenađenje na golu u prelaznom roku?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 23:11

Sprema li Deki iznenađenje na golu u prelaznom roku?

Zanimljiva informacija pojavila se pred kraj sezone.

Crvena zvezda će u subotu proslaviti šampionsku titulu i završiti tekuću sezonu, a čelnici kluba u saradnji sa trenerom Dejanom Stankovićem, pokušaće da što pre tokom leta formiraju kvalitetniji tim za narednu sezonu.

Nema sumnje da će biti značajnih kadrovskih promena, Zvezda će morati i da kupuje i da prodaje, biće veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktivna na tržištu, što će naravno izazivati veliku pažnju ovdašnje fudbalske javnosti.

Ali, ono što se možda i nije očekivalo otkrio je ''Žurnal'' u svom tekstu. Prema njihovim saznanjima, Dejan Stanković navodno bi mogao da konkurenciju na poziciji golmana pojača dovođenjem svog sina Filipa koji je talenat pokazao u mlađim kategorijama Intera, pa je nedavno uvršten i među prvotimce.

Ali, pitanje je kakav će biti plan ''Neroazura'' tokom leta, da li će se naredne sezone računati na 18-godišnjeg momka, pa bi to mogla Zvezda da iskoristi, pogotovo što će ovog leta ekipu napustiti iskusni Zoran Popović.

Uz kapitena Borjana ostaće mladi Andrija Katić, koji bi možda mogao i negde na pozajmicu, a na pozajmici je već i Nikola Vasiljević koji je vraćen u Radnik do kraja sezone. Imajući to u vidu, postavlja se pitanje treba li Zvezdi još jedan golman, osim u slučaju da za Borjana tokom leta stigne neka primamljiva pnuda.

-
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.