Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023, 03:30

„Sportske“ saznaju

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su ove večeri sa ekipom TSC u zaostaloj utakmici 8. kola Super lige Srbije i ponovo se povela priča o lošoj igri šampiona zemlje.
Protivnik je bio vicešampion i tim koji se nadmeće u grupnoj fazi Lige Evrope, pa se remi od 1:1 ne može proizvesti kao kiks. I ne bi, da nije bilo slabijih predstava u ovoj utakmici, ali i u prethodnim duelima zbog čega se polemiše o budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Baraka Bahara.
Čak su i navijači sa severne tribine, po drugi put do sada, uputili oštre kritike Baharu i prvotimcima Crvene zvezde. Nakon parole „najskuplji ste, a najlošije igrate“, na utakmici sa TSC usledilo je skandiranje ekipi koju nisu tradicionalno želeli da vide na atletskoj stazi, već su od njih zatražili da krenu put tunela.
Uprkos svemu, kako saznaju „Sportske.net“, uprava Crvene zvezde čvrsto stoji uz izraelskog stručnjaka i veruje da će se situacija preokrenuti u korist ekipe iz Ljutice Bogdana. 
Strpljenje je nešto što je neophodno u situaciji kakva je aktuelna u Crvenoj zvezdi i očigledno je procenjeno da bi smena Baraka Bahara dodatno poljuljala tim koji, pre svega, želi da ostane u Evropi i na proleće, a zatim i osvoji novu titulu prvaka zemlje.
Trenutno, posle 12 odigranih utakmica, Zvezda zaostaje šest bodova u odnosu na Partizan i neophodno j

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.