Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 22:31

„Sportske“ saznaju

Sportski direktor Radničkog iz Niša Bratislav Ristić podneo je neopozivu ostavku na ovu funkciju, ekskluzivno saznaju „Sportske“. 
Ristić je na mesto sportskog direktora došao pre samo mesec i po dana, ali je zbog neslaganja sa ljudima iz uprave kluba odlučio da ekspresno spakuje kofere i napusti „Čair“ samo dva dana pred start prolećnog dela Super lige Srbije. 
On je danas ušao u svlačionicu, pozdravio se sa igračima i otišao.
Ristić je odradio zimski prelazni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rok u kojem se Radničk, barem na papiru, dobro pojačao.
U Niš su stigli bivši kapiten Crvene zvezde Marko Petković, nekadašnji doskorašnji golman prvaka Srbije Nikola Vasiljević, a na pozajmicu iz Ljutice Bogdana došao je i vezista Edmund Ado, a tu je i Andrija Luković koji je takođe igrao za crveno-bele.
Osim njih Ristić je angažovao Kolins Faje, Stefana Vukića, Semira Smajlagića, te Jusufa Bamidelea za koga se u Radničkom nadaju da će biti otkrovenje na superligaškoj sceni.
I pored odlaska sportskog direktora Ristića, Nikola

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.