Sportske na Siti Areni - Pune se tribine, ali pogledajte kako izgleda teren... (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Sportske'' na ''Siti Areni'' - Pune se tribine, ali pogledajte kako izgleda teren... (foto)

Ušli smo u poslednji sat pred početak utakmice između Spartaka i Crvene zvezde u TRnavi, u Slovačkoj.

Uverili smo se još u toku dana, Crvena zvezda će večeras imati veliku podršku svojih navijača koji pristižu na stadion, baš kao i pristalice Spartaka.

Tokom popodneva bilo je više susreta navijača jednog i drugog tima na ulicama Trnave, ali sve je proteklo bez ikakvih incidenata.

Sada su već svi na ili oko ''Siti Arene'' gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se večeras od 20:30h odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a evo i najnovijih fotografija sa lica mesta.

Kao što vidite, teren je u očajnom stanju, prskalice su uključene na sredini terena, ali teško da će to moći da doprinese boljim uslovima za igru...





Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

-

-

-

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.