Spartak otima vezistu Krasnodara

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak otima vezistu Krasnodara

Ofanzivni vezista protivnika Crvene zvezde u plej-ofu Lige Evrope na meti ruskog šampiona

Fudbalere Krasnodara sutra na stadionu Rajko Mitić (21.00) očekuje jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, ali to ne interesuje previše čelnike aktuelnog šampiona Rusije Spartaka, koji nakon serije loših rezultata na početku Premijer lige želi da ojača svoje redove.

KVOTE ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - KRASNODAR

Kako pišu ruski mediji, klub iz prestonice je ozbiljno zainteresovan za ofanzivnog vezistu Krasnodara, Vjačeslava Podberezkina, koji se nije našao na spisku selektora Rusije za septembarsko okupljanje jer je nedavno izašao iz povrede, a nije bio ni u konkurenciji za prvi meč protiv srpskog vicešampiona u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.

Podberezkin je prošle sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima za Krasnodar, ali je takođe dosta kuburip sa povredama, pa je to jedan od razloga zbog čega je odigrao samo 14 mečeva u Premijer ligi.

(FOTO: Action images, arhiva)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.