Sparta bez kapitena u Beogradu?!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparta bez kapitena u Beogradu?!

Tomaš Rosicki opet kuburi sa povredama, teško da će biti i na klupi u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20.30 dočekuju ekipu Sparte u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a gosti će gotovo sigurno biti bez najzvučnijeg imena u timu.

Rosicki je prethodnih meseci zbog problema sa povredama uglavnom bio van terena, a i tokom letnjih priprema je uglavnom samo bio na klupi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Prošle nedelje je ušao u igru na meču protiv Blekburn Roversa, ali je doživeo novu povredu zbog koje je pod velikim znakom pitanja za dvomeč sa Crvenom zvezdom.

Rosicki je na zalasku karijere, prošlog leta se vratio u svoju Spartu posle 10 godina provedenih u Arsenalu.

Videćemo da li će imati priliku da ove sezone zaigra u Evropi sa svojom Spartom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sparta oslabljena, ne igra nekada zvezde Arsenala

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017

Sparta, protivnik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, je u ovom prelznom roku potrošila više od 10.000.000 evra na pojačanja, ali i dalje najpoznatije ime u praškom klubu je Tomaš Rosicki, nekada zvezda Borusije iz Dortmunda i Arsenala...Međutim, vremešni Rosicki je prethodnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.