Solbaken: Zvezda bila bolja, sada su šanse 50:50

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solbaken: Zvezda bila bolja, sada su šanse 50:50

Trener Kopenhagena Stale Solbaken priznao je da je Crvena zvezda bila bolji tim večeras, ali i naglasio da svakako sudija nije pomogao njegovom timu.

Solbaken je rekao da nije gledao snimak situacije kod penala za Dance sedam minuta pre kraja, kada je Jonas Vind doneo remi 1:1 u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mogu da se složim da je Crvena zvezda bila malo bolja, za jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ili dve šanse. Dali su gol u najboljem mogućem trenutku, ali smo uspeli da dođemo do remija. Nisam video situacije kod penala, svakako mislim da nije bila 'pljačka'. Sudija je bio dobar, nije favorizovao nijedan tim", rekao je Solbaken posle utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Kopenhagena ističe da su šanse za plasman u plej-of Lige Šampiona i dalje izjednačene.

"Ako je Zvezda bila favorit, sada je 50:50. Sve može da se dogodi na ' Parkenu'... Jedan gol je dovoljan Zvezdi da zakomplikuje situaciju", kazao je Solbaken.

Priznao je da je bio iznenađen što je Mohamed El Fardu Ben počeo meč na klupi.

"Atmosfera je bila veoma dobra, veliko iskustvo je to za moje igrače. Jednog dana će moći da kažu da su bili deo sjajnog ambijenta", zaključio je on.

Revanš u Kopenhagenu na programu je za sedam dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.