Šok za zvezdaše: Mitroviću poruke podrške stigle od Nedovića, Kešelja, Rakočevića...

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za zvezdaše: Mitroviću poruke podrške stigle od Nedovića, Kešelja, Rakočevića...

Mladi krilni centar Crvene zvezde Luka Mitrović teško se povredio kada je u drugoj četvrtini meča sa Krkom dislocirao koleno, zbog čega su svi u hali "Leon Štukelj" zanemeli od šoka. Njegovi saigrači su smogli snage da prevaziđu šok i rutinski trijumfuju, a neprijatna vest rastužila je mnoge bivše igrače crveno-belih, koji su mu putem Tvitera pružili podršku.

"Nadam se da podrška Mitrovića neće biti teška koliko je izgledala! U svakom slučaju podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za njega! Luka izdrži", poručio je Marko Kešelj, a vest je šokirala i Vladimira Štimca: "Sad sam saznao za Luku, strašno! Neerovatan potencijal i dečko, želim mu brz i efikasan oporavak".

Mitroviću je trener Dejan Radonjić postepeno davao šansu i tempirao minutažu od početka sezone, on je uzvratio sve boljim partijama i nametanjem, ali mu sada predstoji pauza, što je posebno razočaralo njegovog bivšeg kapitena, Igora Rakočevića.

Uffff velika steta i za Tim i za njega, igrao je odlicno do sada

— Igor Rakocevic (@IgorRakocevic) November 30, 2013

Ni članu Igokee, 34-godišnjem Milanu Dozetu, koji je dres Crvene zvezde nosio od 2001. do 2004. godine, nije bilo svejedno kad je video pad Mitrovića: "Da je neke pravde, ove teže povrede bi se dešavale nama matorim igračima a ne njima koji tek počinju. Podrška za Luku Mitrovića".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok za zvezdaše: Mitroviću poruke podrške stigle od Nedovića, Kešelja, Rakočevića…

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2013

Mladi krilni centar Crvene zvezde Luka Mitrović teško se povredio kada je u drugoj četvrtini meča sa Krkom dislocirao koleno, zbog čega su svi u hali „Leon Štukelj“ zanemeli od šoka. Njegovi saigrači su smogli snage da prevaziđu šok i rutinski trijumfuju, a neprijatna vest rastužila je...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.