Šok za šokom, nepriznat gol Zvezdi, pa isključenje!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za šokom, nepriznat gol Zvezdi, pa isključenje!

Kako se sve okrenulo...

Crvena zvezda će u poslednih nešto više od pola sata protiv Kopenhagena na ''Parkenu'' morati sa igračem manje na terenu, jer je u 54. minutu isključen štoper crveno-belih Nemanja Milunović.

On je na isti način dobio dva žuta kartona, prvi u prvom poluvremenu - oba puta je u skoku laktom zakačio N'Dojea i oba puta sudija Mažejka ga je sankcionisao.

Da sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude šokantnije za crveno-bele, samo minut pre Milunovićevog isključenja, Marin je sa Vukanovićem izveo uigranu kombinaciju iz slobodnog udarca, Vukanović je potom postigao gol, ali je po proceni pomoćnog sudije bio u ofsajdu...

Ostalo je 1:1, što je rezultat iz prvog poluvremena, videćemo šta će se dešavati do kraja.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naivan crveni za Milunovića

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2019

Niti je Crvena zvezda večeras bila miljenik sreće, niti litvanskog sudija Mažejke u prvih sat vremena utakmice u Kopenhagenu. Prvo je oštećena za čist penal, potom je nesrećno primila gol u poslednjim minutima prvog poluvremena, pa je Vukanoviću poništen gol zbog milimetarskog ofsajda.. Ali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.