Šok, novajlija napustio Zvezdu posle samo dva meseca!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 16:40

Šok, novajlija napustio Zvezdu posle samo dva meseca!

"Crveno-beli" se oglasili saopštenjem.

Crvena zvezda danas je povukla neočekivan potez.

Klub sa Malog Kalemegdana saopštio je da neće aktivirati ugovor sa centrom Lendrijem Nokom iz "medicinskih razloga"



"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da ugovor za takmičarsku sezonu 2020-2021 sa Lendrijem Nookom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće biti aktiviran iz medicinskih razloga.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Lendriju na velikoj želji da nastupa za naš klub u narednoj sezoni i želi mu puno uspeha u budućnosti.

KK Crvena zvezda okreće se novim rešenjima na tržištu koje stručni štab i menadžment aktivno prate, a o svim koracima javnost će biti blagovremeno obaveštena"
, stoji u saopštenju "crveno-belih".

Noko je krajem juna došao u Zvezdu posle dve sezone u Albi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEK DOŠAO, A VEĆ OTIŠAO: Zvezda zbog OVOGA neće aktivirati ugovor sa Nokom

Izvor: Kurir, 06.Sep.2020

Lendri Noko je tek stigao u Beograd i trebalo je da pojača Crvenu zvezdu, ali je klub sa Malog Kalemegdana saopštio da se to neće dogoditi iz medicinskih razloga.

Nastavak na Kurir...

Bio je velika želja Partizana, sada je na radaru Zvezde, spremna zamena za Noka?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020

Zvezda želi zamenu za Noka koji je napustio klub, a mesto bi mogao da zauzme još jedan Amerikanac...Lendri Noko ipak neće nastupati za Crvenu zvezdu ove sezone pošto su "crveno-beli" odlučili za rastanak zbog medicinskih problema američkog centra...Kako Sport klub saznaje, rukovodstvo kluba sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.