Sofo u Beogradu u autobusu GSP (FOTO)

Izvor: B92, 24.Avg.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofo u Beogradu u autobusu GSP (FOTO)

Sofoklis Skorcanitis, najzvučnije pojačanje KK Crvena zvezda, stigao je u ponedeljak u Beograd.

On će se odmah priključiti saigračima zajedno sa kapitenom Lukom Mitrovićem.

Skorcanitis ima 30 godina, a u Zvezdi će pokušati da zameni Bobana Marjanovića koji je potpisao ugovor sa San Antonio Sparsima.

30-godišnji centar, visok 208 centimetara i težak 156 kilograma, prošle sezone prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je beležio 6,7 poena, 2,3 skoka i jednu asistenciju u Evroligi, za prosečno 14 minuta na parketu.

Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris.

Grčki internacionalac kamerunskog porekla će u utorak ujutro obaviti sve neophodne lekarske preglede i medcinska testiranja, a takođe mu je zakazan i susret sa novinarima. Istog dana u popodnevnim časovima će prvi put trenirati sa novim saigračima.

Osim generalnog menadžera crveno-belih Davora Ristovića, Skorcanitisa je na aerodromu Nikola Tesla sačekalo i „malo“ iznenađenje. Naime, snažni centar je od beogradskog aerodroma do centra grada putovao autobusom GSP-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uertas u Galati za 1,1 miliona €

Izvor: B92, 24.Avg.2015

Turski Galatasaraj dogovorio je još jedno veliko pojačanje, stiže iskusni plejmejker Marselino Uertas...Kako prenose turski mediji, dve strane su dogovorile saradnju po kojoj će Brazilac zaraditi 1,1 miliona evra predstojeće sezone...Uertas je odbio prvobitnu ponudu od 750.000 evra, pa je Galata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.