Šmekerski odgovor Zvezde na provokaciju iz Engleske: Dobro bi nam došao šegrt!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šmekerski odgovor Zvezde na provokaciju iz Engleske: Dobro bi nam došao šegrt!

Bivši fudbaler Liverpula i engleski reprezentativac Stiven Vornok propisno se obrukao u četvrtak, dok je gostovao na televiziji. Prozvao je fudbalere Crvene zvezde i rekao da su vodoinstalateri, a brzo je stigao odgovor prvaka Srbije.
Kvota u MaxBetu na pobedu Liverpula protiv Barnlija je 1.35.
Beograđani su šmekerski odgovorili Vornoku na zvaničnom Tviter nalogu.
– Dobro bi nam došao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šegrt, ako tražiš posao.
Podsetimo, Zvezda je u četvrtak saznala ko će joj biti rivali u Ligi šampiona. Takmičiće se u grupi B sa Bajernom, Olimpijakosom i Totenhemom, a upravo je to bio razlog ove besmislene Vornokove izjave.
We could use an apprentice if you’re looking for work, @StephenWarnock3! 😜
— FK Crvena zvezda in English (@crvenazvezda_en) August 29, 2019
– To je veoma neprijateljsko mesto. Igrači su poluprofesionalni, zato je impresivno što su i prošle godine igrači u Ligi šampiona. Igrali su za njih vodoinstalateri i tome slično. To je zaista neverovatno, da imaju takve rezultate kod kuće – kazao je Vornok, dok su ga ostali u studiju gledali zapanjeno.
ZA ZVEZDU IGRAJU VODOINSTALATERI Sramotna izjava bivšeg reprezentativca Engleske



The post Šmekerski odgovor Zvezde na provokaciju iz Engleske: Dobro bi nam došao šegrt! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvezdin urnebesan odgovor Vornoku - Na "Marakanu" stiže novi levi bek, Super Mario! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019

Nakon sramotne izjave bivšeg fudbalera Liverpula, oglasili su se i iz redova srpskog šampiona...Preneli smo, bivši fudbaler Liverpula Siven Vornok je izjavio kako je Crvena zvezda praktično poluprofesionalni klub, kako u njemu igraj igrači na određeno vreme, kao i da su prošle sezone u svojim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.