Smanjen kapacitet - Delijama i Invalidima po 350 karata

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjen kapacitet - "Delijama" i "Invalidima" po 350 karata

Ulaznice za utakmicu između fudbalera Voždovca i Crvene zvezde biće u prodaji u subotu, na dan meča, saopšteno je danas.

Voždovac u subotu od 17.00 dočekuje Zvezdu u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije, a ulaznice će se prodavati tog dana od 10.00 do početka meča na biletarnici stadiona po ceni od 500 dinara.

Kapacitet stadiona Voždovca će, prema preporuci policije, biti 1.600 mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Za najvatrenije pristalice oba kluba obezbeđeno je po 350 karata, dok je 900 biti u prodaji.

Jedna osoba može da kupi četiri ulaznice, a neophodno je da kod sebe ima lični dokument s fotografijom, dodaje se u saopštenju Voždovca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO PREPORUCI POLICIJE: Znatno smanjen kapacitet ‘krova’, Delijama se neće dopasti raspodela karata…

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2017

Gradski mini-derbi igraće se predstojeće subote na Dušanovcu, između Voždovca i Crvene zvezde, a zbog visokog rizika, policija je smanjila kapacitet stadiona na krovu tržnog centra.. . Svaki meč kandidata za titulu šampiona Srbije do kraja prvenstva biće pod velikim reflektorima javnosti, a...

Nastavak na HotSport.rs...

ZA DUEL VOŽDOVCA I ZVEZDE: Smanjen kapacitet stadiona na krovu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2017

Utakmica 34. kola počeće u subotu u 17 časova...Utakmicu 34. kola Superlige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde uživo će moći da gleda samo 1.600 navijača. Prema preporuci policije kapacitet stadiona Zmajeva smanjen je tako da će za najvatrenije pristalice oba kluba, Invalide i Delije, biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.