Sloboda neće protiv Zvezde?

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda neće protiv Zvezde?

Upravni odbor fudbalskog kluba Sloboda iz Užica uputio je zahtev Zajednici klubova Superlige da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora. Oni su to uradili zbog, kako su naveli, neregularnosti takmičenja. Ujedno, Sloboda traži ostavku predsednika Zajednice Terzića, kao osobe koja je najodgovornija za obezbedjenje regularnosti takmičenja u Superligi. U saopštenju se navodi da će se na vanrednoj sednici Upravnog odbora Slobode razmatrati odluka o neodigravanju utakmice 28. kola između Slobode i Crvene Zvezde i istupanju Slobode iz daljeg takmičenja. Iz Slobode, kako navode u saopštenju, najavljuju podnošenje krivičnih prijava protiv NN lica u Zajednici klubova Superlige, Fudbalskom savezu Srbije...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Čović: ''Ako je neko za regularnost, to je Zvezda! U svim sportovima!''

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2014, 16:10

Dan posle najava iz Slobode o istupanju iz Superlige, nekoliko dana uoči utakmice sa Crvenom zvezdom, a sve zbog, kako tvrde, neregularnosti takmičenja, stigla je i reakcija iz Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.