Sledimo duh svojih predaka

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledimo duh svojih predaka

Navijači Crvene zvezde, uz podršku fudbalskog kluba, organizuju 3. oktobra humanitarni koncert za Srbe sa Kosova i Metohije, pod sloganom "Sledimo duh svojih predaka".

Biće ovo treći put da "delije" organizuju ovakvu manifestaciju na "Marakani".

Na bini ispred severne tribine naći će se, kao i prethodna dva puta, rok bendovi Riblja čorba i 357, kao i pevačica Ivana Žigon sa ansamblom Kosovski božuri. Posetioci će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da čuju i hip-hop zvezde pod nazivom Fantastična četvorka.

Cena ulaznice je 500 dinara, a koncert će se održati ubrzo posle prvenstvene utakmice sedmog kola Super lige, između Crvene zvezde i Metalca, koja počinje u 18 časova.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.