Slavoljub Muslin novi trener Krasnodara

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavoljub Muslin novi trener Krasnodara

Svoju trenersku karijeru Slavoljub Muslin nastaviće u ruskom drugoligašu Krasnodaru.

Bivši strateg Crvene zvezde, ali i Bordoa, moskovske Lokomotive, Lansa, Lokerena, Himkija, Dinama iz Minska i Anortozisa, odlučio je da prihvati poziv sa krajnjeg jugoistoka Rusije.

Muslin (57) je potpisao ugovor kojim je predviđeno da narednih godinu i po dana bude trener Krasnodara koji je minulu sezonu završio na petom mestu ruske druge lige. Pritom je ostavljena mogućnost da se, ukoliko se obe strane saglase, saradnja produži za još godinu dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muslin na klupi Krasnodara

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2010

Slavoljub Muslin novi je trener ruskog drugoligaša Krasnodara.. Srspki stručnjak je potpisao ugovor na godinu dana, a finansijski detalji još nisu objavljeni.. Muslinu ovo nije prvi angažman u Rusiji, jer je pre bio na klupi klubova iz Moskve, Lokomotive i Himkija.. Krasnodar je ovu sezonu završio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.