Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 19:36

Slaviša Stojanović ostao bez posla

Bivši trener Zvezde nije dobio novi ugovor

Dok se oporavlja posle teške borbe sa koronavirosm, Slaviša Stojanović je saznao da je ostao bez posla.

Bivši trener Crvene zvezde od danas više nije trener bugarskog Levskog.

Klub iz Sofije je saopštio da slovenačkom treneru neće bit ponuđen novi ugovor, a stari je istekao danas.

Stojanović je drugi mandat na klupi Levskog počeo u novembru prošle godine. Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u prvom mandatu se zadržao kratko pošto je prihvatio selektorsku funckiju u Letoniji. Ove sezone ni on, ni Levski nisu imali sreće. Slavni klub je ligaški deo prvenstva završio na razočaravajućem devetom mestu, dok je u plej-ofu za Konferencijsku ligu ostao iza Černog Mora i bez vize za Evropu.

Prethodnih nedelja je Stojanović vodio tešku borbu sa koronavirusom pošto mu je zdravlje bilo jako ugroženo ali je uspeo da uspešno prebrodi tu krizu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.