Slaviša Stojanović: Krneta je enigma

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaviša Stojanović: Krneta je enigma

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegov tim ne sme da potceni nijednog rivala i da će za trijumf protiv Radničkog iz Kragujevca, deveti u nizu, morati da odigra mnogo bolje nego protiv Napretka u prethodnom kolu.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Novi ispit i novo dokazivanje za nas, moramo da odigramo mnogo drugačije i bolje nego protiv Napretka, jer Radnički iz Kragujevca ima iskusne i dobre igrače koji mogu da iskoriste loš dan protivnika. Želimo da odigramo svih 90 minuta skoncentrisano i ostvarimo pobedu. Ne smemo nikoga da potcenimo – rekao je Stojanović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.
On se osvrnuo na poziciju desnog beka koja je ostala upražnjena jer Marko Petković pauzira zbog dobijenih kartona.
Imam par alternativa, mislio sam da igra Pavićević, ali bismo onda na štoperskoj poziciji imali problem. Krneta je enigma, danas će se viši znati o njegovoj povredi, jer su lekari imali različita mišljenja. Martinović sigurno propušta meč zbog povrede rebara, dok Kelhar i Pavićević nisu trenirali punim intezitetom ove nedelje, ali će igrati – rekao je Stojanović.
Na pitanje novinara zašto Zvezda ima oscilacije i periode loše igre tokom mečeva, Stojanović je rekao:
Ne igramo u određenim periodima kako želimo, to je problem psihičke barijere. Na prijateljskim utakmicama i treninzima je bolje, moramo to da otklonimo što pre i zaigramo opuštenije.
Stojanović je dodao da ga ne zanima previše podatak da će eventualnom pobedom protiv Radničkog, devetom u nizu ove sezone, klub ostvariti treći najbolji učinak kada su uzastopne pobede u pitanju.
Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca igra se sutra od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOJANOVIĆ: Ne znam šta ću s desnim bekom!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Mar.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde priželjkuje da njegovi igrači ne igraju pod tenzijom, i da protiv kragujevačkog Radničkog prikažu igru iz drugog poluvremena protiv Napretka

Nastavak na Telegraf.rs...

Stojanović: Mislio sam da desnog beka igra Pavićević, ali bismo onda na štoperu imali problem (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Mar.2014

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovi puleni moraju da pokušaju da igraju stabilno tokom cele utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca, u 19.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.