Slavickasu slomljena potkolenica na dva mesta, Gobeljić se izvinio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavickasu slomljena potkolenica na dva mesta, Gobeljić se izvinio

Fudbaler Suduve Vaidas Slavickas slomio je potkolenicu na dva mesta posle starta beka Crvene zvezde Marka Gobeljića u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Gobeljić je u 60. minutu sinoćnjeg meča u Beogradu, koji je završen pobedom Zvezde 2:1, preoštro startovao i dobio direktan crveni karton.

Iz Suduve su potvrdili da je Slavickasu slomljena potkolenica na dva mesta i da će danas imati operaciju u Beogradu.

"Ekipa želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vaidasu da se što pre oporavi", navodi se u poruci Suduve na Fejsbuk profilu.

Gobeljić: Teško mi pada povreda Slavickasa

Gobeljić je izjavio da mu je jako teško palo što je povredio Slavickasa i izrazio nadu da će se Litvanac što pre oporaviti.

"Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što pre i da će brzo se vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije", rekao je Gobeljić za sajt crveno-belih.

Kako su ranije saopštili iz Suduve, Gobeljić je odmah posle utakmice otišao u svlačionicu gostiju i u suzama se izvinio 33-godišnjem fudbaleru i celom timu.

Fudbaleri Suduve takmičenje nastavljaju u kvalifikacijama za Ligu Evrope i to u 2. kolu protiv ekipe Tre Pene iz San Marina.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fudbaleru Suduve slomljena potkolenica na dva mesta

Izvor: RTS, 17.Jul.2019

Fudbaler Suduve Vaidas Slavickas slomljena je potklonicu na dva mesta prilikom starta beka Crvene zvezde Marka Gobeljića u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. . Gobeljić je u 60. minutu sinoćenjeg meča...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.