Škundrić: Verujem u Lukića

Izvor: B92, 21.Jun.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić: Verujem u Lukića

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić rekao je konstitutivna skupština početak lepše i svelte budućnosti.

Konstitutivna skupština FK Crvena zvezda održana je u beogradskom "Sava Centru", gde je za predsednika ponovo izabran Svetozar Mijailović, a za generalnog sekretara Miljko Valjarević.

Novi saziv od 150 delegata verifikovao je novi mandat predsedniku kluba Vladanu Lukiću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Neka svako uradi za klub onoliko koliko može, ni manje, ni više. Verujem predsedniku Lukiću, njegovoj, snazi, volji i Zvezdaštvu i čvrsto sam uveren da je ova Skupština početak lepše i svetle budućnosti Crvene zvezde” rekao je Škundrić.

U novi Upravni odbor kluba izabrani su Vladan Lukić (predsednik), Aleksandar Antić (potpredsednik), Dušan Mrakić, Milorad Simić, Vladica Popović, Milan Janković, Slobodan Babić, Nenad Banović, Mirko Kerkez, Ivan Bošnjak, Blažo Čabarkapa, Vladan Maksić, i Uroš Zeković, a još šest članova biće izabrano na predlog predsednika UO.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukić: Srpskim fudbalom se ne može upravljati bez Zvezde

Izvor: Blic, 21.Jun.2012

Skupština FK Crvena zvezda izabrana krajem prošlog meseca zvanično je konstituisana svečanom sednicom u Sava centru. Tom prilikom je potvrđen i izbor Vladana Lukića za predsednika kluba u narednom mandatu...Od 3.469 članova, za njegov izbor je glasalo 2.968, odnosno 85 odsto glasača..."Crvena...

Nastavak na Blic...

Škundrić: Časno predstaviti Zvezdu

Izvor: Sportal.rs, 21.Jun.2012

Na danas održanoj Skupštini Crvene zvezde, prvoj u novom sazivu, predsednik sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić kazao je da "svi koji su članovi Zvezde moraju da urade onoliko koliko mogu za to sportsko društvo".

Nastavak na Sportal.rs...

Održana konstitutivna skupština FK Crvena zvezda

Izvor: Lajk.ba, 22.Jun.2012, 15:43

BEOGRAD - Konstitutivna skupština Fudbalskog kluba Crvena zvezda održana je danas u beogradskom "Sava Centru", gde je za predsednika ponovo izabran Svetozar Mijailović

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.