Škote naljutile izjave orlova da su bolji

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2012, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škote naljutile izjave "orlova" da su bolji

Prema rečima Miodraga Krivokapića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, koji već dugo radi u Škotskoj, trenutno na mestu trenera mladog tima Seltika, reprezentativci Škotske su baš ''naoštreni'' za duel sa Srbijom u subotu u Glazgovu.

Naoštreni - fudbaleri Škotske

 

U motiv domaće selekcije nije trebalo sumnjati ni u jednom trenutku, ali je posle pojedinih optimističkih izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz redova ''orlova'', želja Škota za trijumfom dosegla maksimum.

 

''Svesni su koliko je prva utakmica u kvalifikacijama važna, veruju da imaju kvalitet i iskustvo i sve će učiniti da prvi meč protiv Srbije, ali i drugi, protiv Makedonaca, završe sa maksimalnim brojem bodova. Pojedini igrači reagovali su na izjave naših fudbalera i selektora Mihajlovića da je Srbija bolja i da dolazi po pobedu, sa dozom besa odgovarali su da će se sve videti na terenu'', objašnjava Krivokapić, u izjavi za ''Novosti''.

 

Prema njegovim rečima, naš tim može da očekuje pravu ''tuču'' za svaku loptu.

 

''Oni uvek tako igraju kada su domaćini, a i svesni su da ne smeju izabranicima Siniše Mihajlovića da prepuste previše prostora, pa će se verovatno odlučiti za jak pritisak i presing. Volja, htenje i želja su kod Škota ogromni. Napašće nas, u to nema sumnje. Želeće da se igra brzo, sa puno duela, ali se nadam da u našem timu ima znalaca koji će uspeti da spuste loptu i malo uspore ritam'', objašnjava Krivokapić.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.