Skandal na utakmici Vojvodina - Zvezda, sudija gurnut u bazen! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na utakmici Vojvodina - Zvezda, sudija gurnut u bazen! (video)

Nezapamćena scena na jednoj vaterpolo utakmici.

Ekipe Vojvodione i Crvene zvezde sastale su se u 11. kolu Druge regionalne lige, a meč je prekinut dve sekunde pre kraja, kada je jedan od sudija iz Hrvatske gurnut u bazen, od strane jednog od prisutnih navijača.

U tom trenutku rezultat je bio nerešen, 7:7, a sudije su posle svega odlučile da se ne odigraju preostale dve sekunde, pa ostaje da sačekamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naknadnu odluku o ishodu ovog meča.

U prilogu je taj skandalozni detalj sa utakmice u Novom Sadu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EPILOG SKANDALA U NOVOM SADU: Zbog guranja sudije u bazen Vojvodina ostaje bez para i bodova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2018

Nešto neviđeno...Zbog velikog skandala u Novom Sadu vaterpolo klub Vojvodina će najverovatnije snositi velike konsekvence...BURAN REMI LIVERPULA I TOTENHEMA: Skandalozno suđenje, dva penala i majstorije Salaha (VIDEO+FOTO)..SKANDAL U NOVOM SADU! Hrvatski sudija GURNUT u bazen! (VIDEO)..Naime, pravilnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.