Sjajna ponuda stigla u Javor: Rijeka za Crnomarkovića daje 200.000 evra i procente

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna ponuda stigla u Javor: Rijeka za Crnomarkovića daje 200.000 evra i procente

Štoper Ivanjičana na ceni

Samo Crvena zvezda i niški Radnički imaju bolju odbranu od Javora. Tek 16 primljenih golova i deoba trećeg mesta sa Čukaričkim na listi najčvršćih defanziva Superlige Srbije lansirali su igrače iz poslednje linije ivanjičkog tima u orbitu interesovanja tokom zimske pijace, a jedan od onih koji je skrenuo posebnu pažnju na sebe je – Đorđe Crnomarković.

Toliko, da je na adresu Javora stigla sjajna ponuda. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I to iz komšiluka. Hrvatska Rijeka obratila se zvaničnim dokumentom čelnicima kluba sa stadiona pokraj Moravice u kome obaveštava da za potpis 22-godišnjeg štopera nudi 200.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje, saznaje MOZZART Sport.

Reč je o novcu koji načelno zadovoljava prohteve Ivanjičana, koji su u prošlosti sličnim transfeirma zatvarali finansijsku konstrukciju za narednih godinu dana, otuda i postoji dobra volja da se ovaj transfer realizuje. Tim pre što je gazda Rijeke, Italijan Gabrijele Volpi odlučio da formira jak tim u trci za titulu sa zagrebačkim Dinamom, platio je 1.200.000 evra za vezistu Napolija Josipa Radoševića, a sprema ofanzivu i na napadača Đenove, Gorana Pandeva. Jedan od prioriteta Riječana u zimskom prelaznom roku je i angažman centralnog defanzivca, a izbor je pao baš na Crnomarkovića, koji, kažu dobro upućeni, može da odgovori i zahtevima na poziciji levog beka.

S druge strane, Đorđu Crnomarkoću su ostale još dve i po godine ugovora sa Javorom, ali mu je s obzirom na prikazane partije u prvom delu sezone vreme da menja sredinu. Bio je standardan u ekipi dosadašnjeg trenera Aleksandra Janjića, odigrao 18 utakmica, doduše, poslednje tri je propustio, ali je čak i tokom jeseni bio na oku stranaca. Konkretno, Atalante, o čijem je interesovanju govorio potpredsednik kluba, Dragomir Lazović.

Italijani su opet u igri, s tim što je sad reč o Palermu i Kjevu. Igrač je, takođe, zainteresovan da se okuša u Seriji A, međutim, da bi se to desilo potrebno je da Italijani oslobode mesto za jednog igrača van Evropske unije i pošalju Javoru unosniju ponudu u odnosu na ovu iz Rijeke.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.