Sjajna koreografija Torcide, Delija pao preko ograde

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna koreografija Torcide, Delija pao preko ograde

Navijači Novog Pazara su napravili zaista lepu koreografiju na početku meča sa Crvenom zvezdom.
(FOTO: FK Novi Pazar)
Razvili su preko 6.000 plavo–belih zastavica sa grbom kluba na zapadnoj tribini, dok su na severnoj, od plavo–belih kartona ispisali „1928“ što je godina osnivanja kluba.
U petom minutu na ograđeni deo istočne tribine ušlo je oko 200 Delija, što je odmah izazvalo pometnju.
Žandarmerija je krenula na taj deo trbine, a jedan od navijača Crvene zvezde je prilikom stampeda na ogradu pao preko nje i ukazala mu se pomoć. Prema prvim informacijama nije ozbiljnije povređen.
Naravno, domaći navijači su salvama zvižduka dočekali ulazak Delija na stadion.
Početkom drugog poluvremena, Torcida je još jednom zabriljirala. Domaće pristalice su razvile veliku zastavu u bojama kluba preko cele zapadne tribine i jednu na delu istočne.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŠTUJU LEGENDU: Ovacije Pazaraca za Džajića

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014

Pazarska publika ceni fudbalske velikane! Dragan Džajić je dočekan burnim aplauzima!. (FOTO: V. Marković). Predsednik Crvene zvezde prošao je polovinu terena kako bi se preko tunela popeo do svečane lože, dok je koračao u društvu saradnika Mome Gacića i iskusnog trenera Miodraga Profe Radanovića...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.