Simonović na skraćenom spisku za SP

Izvor: B92, 28.Jun.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović na skraćenom spisku za SP

Kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović naći će se na skraćenom spisku reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Španiji, potvrđeno je za B92.

Iako se Simonović nije našao na prvobitnom spisku sa 29 imena, selektor Aleksandar Đorđević ima problema na krilnoj poziciji, pošto Vladimir Lučić ponovo ima problema sa leđima, a Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Micov još nije maksimalno spreman posle bolesti zbog koje je propustio finalnu seriju VTB lige.

Selektor Đorđević će u utorak objaviti skraćeni spisak, a okupljanje kandidata za put na SP zakazano je za deveti jul u hotelu Zira, kada i zvanično počinju pripreme za SP u Španiji.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.