Simonović: Radnički uvek neugodan

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Radnički uvek neugodan

Košarkaši Crvene zvezde u subotu dočekuju Radnički u četvrtom kolu Superlige, a kapiten Marko Simonović najavljuje težak i neizvestan meč.

'Crveno-beli' su u prva tri kola zabeležili maksimalan skor, dok su Kragujevčani ostvarili dve pobede i jedan poraz. Četvrti ovosezonski duel dva tima igra se u subotu od 18 časova u hali "Pionir".

Veoma su neugodna ekipa i sa njima je uvek teško. Šut je njihovo najjače oružje, imaju nekoliko momaka koji su kadri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ubace po pet ili šest trojki na meču. Trebalo bi pre svega da zaustavimo njihov prodor i šut i mislim da ćemo tako mnogo lakše da dođemo do željenog rezultata“, rekao je Simonović, „Ipak, neće biti nimalo lako. Imamo manjih problema sa povredama zbog kojih su Katić i Radenović van tima. Čak iako zaigraju protiv Radničkog sigurno neće moći u punom intenzitetu“.

Krilni košarkaš Crvene zvezde se potom osvrnuo na sjajan početak ’crveno-belih’ u prvenstvu Srbije.

Igramo na tri dana i u Superligi pa smo i dalje u jakom ritmu. Posle polufinala Evrokupa je postojao mali strah kako ćemo sve to izneti, ali momci pokazuju karakter i želju da odigraju celu sezonu na visokom nivou. Mi ne biramo utakmice, pristupamo svakoj maksimalno i moram da pohvalim ceo tim jer smo pokazali da smo pravi tim i nadam se da ćemo sve to krunisati kako treba na kraju sezone“, zaključio je Simonović.

Ulaznice za meč između Zvezde i Radničkog od petka mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima. Takođe, na dan utakmice ulaznice će se prodavati i na blagajni „Pionira“. Cene karata su nepromenjene i iznose 250 (tribine), 500 (parter), 1000 (loža) i 1500 dinara loža, dok je za počasna mesta tik uz teren neophodno izdvojiti 5000 dinara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.