Simonović: Očekujem uzbudljiv meč u Atini

Izvor: Studio B, 05.Dec.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Očekujem uzbudljiv meč u Atini

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da očekuje uzbudljivu evroligašku utakmicu sa Panatinaikosom u Atini.

"Idemo na jako teško gostovanje. Igramo sa Panatinaikosom koji je u poslednjih 10 godina čak pet puta bio prvak Evrope. I za njih je ovo veoma bitna utakmica, potrebna im je pobeda, jer još nisu obezbedili plasman u Top 16 fazu. Očekujem da će biti dobra i uzbudljiva utakmica. Predstoji nam jako težak posao" rekao je Simonović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

On je istakao da će igrači Crvene zvezde da se fokusiraju samo na teren jer će biti "vruća" atmosfera na tribinama OAKA dvorane.

"Verujem da će biti puna hala i paklena atmosfera. Mi smo već navikli na to, profesionalci smo, razmišljamo samo kako da pobedimo na toj utakmici. Trudićemo se da se fokusiramo samo na teren i da ne razmišljamo o dešavanjima na tribinama", zaključio je Simonović.

Crvena zvezda se nalazi na petom mestu D grupe Evrolige sa dve pobede i pet poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 3-4.

Utakmica 8. kola Evrolige između Panatinaikosa i Crvene zvezde igra se od 20.30 sati.

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Simonović: Znamo da će biti paklena atmosfera u Atini, ali mi idemo na pobedu

Izvor: Blic, 05.Dec.2013

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da očekuje uzbudljivu evroligašku utakmicu sa Panatinaikosom u Atini..."Idemo na jako teško gostovanje. Igramo sa Panatinaikosom koji je u poslednjih 10 godina čak pet puta bio prvak Evrope. I za njih je ovo veoma bitna utakmica, potrebna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.