Simanić u Crvenoj zvezdi do 2020. godine

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simanić u Crvenoj zvezdi do 2020. godine

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope Boriša Simanić potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Simanić je 20. marta postao punoletan, a prvi profesionalni ugovor u karijeri je potpisao po povratku sa turnira u Manhajmu gde je predvodio juniorsku reprezentaciju Srbije. Krilni košarkaš je odbio ponude klubova iz inostranstva i Univerziteta iz SAD, iskazavši želju da ostane u redovima šampiona Srbije i ABA lige.

- Ostvario sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dečački san. Ovo je velika čast za mene i hvala Crvenoj zvezdi koja je pokazala da veruje u mene. Da verujem i ja u moj klub, pokazao sam potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora. Trudiću se da napredujem i veliko hvala svima u Crvenoj zvezdi - rekao je Simanić za klupski sajt.

Simanić je sa 15 godina došao među crveno-bele. Osvojio je juniorsku Evroligu na fajnal-foru u Milanu i drugo mesto u Madridu, a prvu seniorsku sezonu je proveo u FMP Železniku. Od leta 2015. godine je priključen prvom timu Crvene zvezde pod vođstvom trenera Dejana Radonjića.

Pre Simanića, ugovore sa crveno-belima iz generacije 1998. godine potpisali su Aleksandar Aranitović i Aleksa Radanov.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.