Simanić posle potpisivanja ugovora: Ostvario mi se dečački san!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simanić posle potpisivanja ugovora: Ostvario mi se dečački san!

"Trudiću se da napredujem i veliko hvala svima u Crvenoj zvezdi", rekao je mladi košarkaš

Košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić izjavio je da je potpisivanjem profesionalnog ugovora sa crveno-belima ispunio dečački san.

Krilni košarkaš nedavno je proslavio punoletstvo, a danas je stavio potpis na četvorogodišnji ugovor.

"Ostvario sam dečački san, ovo je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čast za mene i hvala Crvenoj zvezdi koja je pokazala da veruje u mene. Da verujem i ja u moj klub, pokazao sam potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora. Trudiću se da napredujem i veliko hvala svima u Crvenoj zvezdi", rekao je Simanić za klupski sajt.

Jedan od najtalentovanijih igrača Evrope posebno se zahvalio predsedniku Nebojši Čoviću, direktoru Davoru Ristoviću, saigračima i trenerima sa kojima je sarađivao.

"Na meni je da se okrenem napornom radu i da svakodnevno, korak po korak, opravdavam poverenje", zaključio je Simanić.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.