Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2024, 20:30

Sferopulosova poruka iz Splita: “Idemo na pobedu u svakom meču, ne biramo!“

Crvena zvezda je večeras ubedljivo savladala ekipu Splita u gostima sa 92:73 na kraju ligaškog dela sezone i tako odredila da joj rival u četvrtfinalu plej-ofa bude ekipa SC Derbija koja je zahvaljujući porazu Splita zadržala osmo mesto na tabeli.
Posle meča, trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos je izrazio zadovoljstvo onim što je pokazao njegov tim.
“Želim da čestitam našim igračima jer smo bili fokusirani, odradili smo ono što smo planirali, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Kontrolisali smo utakmicu. Došli smo da se borimo za pobedu, znali smo da je Split tim kojem ako dozvolite da igraju njihovim stilom, onda bismo im dopustili da budu komforni i imali bismo problem.
...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Golden Stejt se uzdigao iz „pepela“ na krilima Karija i zakuvao borbu pred poslednja dva meča!

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Apr.2024, 07:31

S. I. . .. Zakuvalo se i na vrhu Istoka .. Foto: Tanjug / AP . . Posle dugo vremena tokom prethodne NBA noći nije bilo srpskih košarkaša na parketu, međutim uzbuđenje su nam garantovale ekipe koje se bore za poziciju u plej-ofu i posebno...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.