Izvor: B92, 10.Jan.2024, 14:46

Sferopulos pred Milano: Sve moramo bolje

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da njegov tim mora da odigra znatno bolje i individualnu i timsku odbranu protiv Olimpija iz Milana,

Košarkaši Crvene zvezde igraće u četvrtak od 20.30 časova u Milanu sa ekipom Olimpije u 21. kolu Evrolige.

"Crveno-beli" su sinoć u gostima poraženi od Asvela 100:91 u 20. kolu Evrolige.

Crvena zvezda podseća da odlukom lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti neće biti navijača "crveno-belih" na utakmici u Milanu. Olimpija je 24. novembra prošle godine u Beogradu savladala Crvenu zvezdu 93:71 u 10. kolu Evrolige.



"Igramo protiv ekipe, koja je pokazala konstantnost u svojim igrama i odbrambeno i napadački. To posebno važi za utakmice koje su igrali kod svoje kuće i na svom terenu. Ono što je osnovno i što moramo je da odigramo znatno bolje i individualnu i timsku odbranu kako bi uopšte došli u priliku da se izborimo za našu šansu"
, rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da njegov tim mora da odigra bolje nego u Francuskoj.

"Sve moramo bolje u odnosu na prethodnu utakmicu. Činjenica je da smo u seriji gostujućih utakmica, i da druga utakmica duplog kola uvek ima dodatnu težinu. Mi moramo da odigramo mnogo čvršće u odbrani, i individualno i timski, moramo da igramo sa više energije narednu utakmicu kako bi došli do povoljnog rezultata. Nemamo puno vremena, ali verujem da će biti dovoljno da spremni dočekamo duel sa Olimpijom", rekao je Lazić.

Olimpija u dosadašnjem delu sezone ima devet pobeda i 11 poraza, dok je Crvena zvezda zabeležila osam trijumfa i 12 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sferopulos pred Milano: Sve moramo bolje

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2024

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da njegov tim mora da odigra znatno bolje i individualnu i timsku odbranu protiv Olimpija iz Milana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.