Sferopulos pred Krku: Moramo da se držimo našeg plana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:16

Sferopulos pred Krku: Moramo da se držimo našeg plana

Utakmica se igra u nedelju od 19. časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da je ekipa Krke može da bude veoma opasna pošto se bori za opstanak u ABA ligi i istakao da crveno-beli zato moraju da odigraju dobro i da se drže svog plana.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji se bori da ostane u ligi i sama ta činjenica ih čini veoma opasnim. Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigramo dobar meč i da se držimo našeg plana - rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju ekipu Krke iz Novog Mesta, u utakmici 22. kola ABA lige.

Utakmica će se zbog zauzetosti Beogradske Arene igrati u hali "Aleksandar Nikolić" od 19.00.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić je naveo da je njegova ekipa favorit "na papiru", ali da će to morati da potvrdi i na terenu.

- Utakmice protiv timova koji se bore za opstanak su uvek vrlo neugodne i moramo da budemo energetski na dobrom nivou i sa punim respektom odigramo ovu utakmicu. Naš cilj se zna, prvo mesto pred plej-of i pobedom u nedelju bismo došli na korak od tog cilja - rekao je Lazić.

Crveno-beli ovaj meč dočekuju kao prvi na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i tri poraza, dok je Krka poslednja sa skorom 4/17.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos: Krka je opasan rival

Izvor: B92, 09.Mar.2024

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da njegov tim mora da odigra dobar meč protiv Krke u 22. kolu regionalne ABA lige.

Nastavak na B92...

SFEROPULOS PRED KRKU: ‘Ta činjenica ih čini veoma opasnim!’

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2024

‘Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da odigramo dobar meč.’ Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Krku u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige sutra od 19 časova u ‘Štark areni’. Trener ‘crveno-belih’ Janis Sferopulos je istakao uoči ovog duela da moraju da budu maksimalno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.