Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 01:30

Sferopulos gleda sa vedrije strane: “Bili smo u igri do poslednjeg momenta“

Bez Miloša Teodosića u sastavu, Crvena zvezda večeras nije ličila na tim koji je pre desetak dana osvojio Kup Radivoja Koraća pobedom nad Partizanom u finalu.
Protiv Bajerna u Minhenu Zvezda je pokazala napadačku nemoć, nije bilo ni kreacije ni realizacije, a čak deset asistencija više za ekipu Bajerna u odniosu na Zvezdu (18:8) dovoljno govori u prilog tome.
Na kraju, 74:66 za Bajern, a u prvoj reakciji posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << meča, trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos je pokušao da pronađe i pozitivne momente u večerašnjoj partiji njegovog tima.
“Mislim da smo danas dobro započeli utakmicu. U napadu i odbrani smo imali dobar protok lopte i bili smo vrlo koncentrisani. Ali, Bajern je zategao obranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta.
Važno je da smo se vratili iz ‘minus 11’ do ‘minus 2’. imali smo otvorene šuteve za tri poena, alej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo mi mogli nešto više. Nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras imoramo da se popravimo u tom segmentu igre“, izjavio je Sferopulos.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.