Sferopulos: Poštujemo Krku, ali moramo da se vratimo pobedama

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 16:18

Sferopulos: Poštujemo Krku, ali moramo da se vratimo pobedama

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da poštuje ekipu Krke, ali je dodao da očekuje pobedu u devetom kolu regionalne ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u nedelju u Sloveniju, pošto će u ponedeljak u Novom Mestu od 17 časova igrati sa Krkom.

Za ovu utakmicu trener Crvene zvezde Janis Sferopulos neće moći da računa na Branka Lazića i Adama Hangu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Ono što je do nas je da moramo da budemo i mentalno i fizički spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama", rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić izjavio je da njegov tim mora da odigra dobar meč.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je znala u prošlosti da iznenadi rivale ne samo u svojoj dvorani. To što smo favoriti na papiru ne znači ništa ako ne odigramo dobru utakmicu i to ne prenesemo na teren protiv ekipe koja zaslužuje respekt", dodao je Ilić.

Crvena zvezda se odmah posle utakmice sa Krkom autobusom vraćaju za Beograd i počinju pripreme za utakmicu Evrolige sa ekipom Efesa koja je na programu u petak u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.