Sevale varnice u Pioniru: Tejić ošamario Čekovskog (FOTO, VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevale varnice u Pioniru: Tejić ošamario Čekovskog (FOTO, VIDEO)

Meč ABA lige između Crvene zvezde Telekom i MZT–a nije imao rezultatski značaj, ali su na parketu ipak sevale varnice.
(FOTO: N. Negovanović)
Tri i po minuta pre kraja pri vođstvu crveno–belih od 76:69 „pokačili“ su se Marko Tejić i Georgi Čekovski.
Mladi krilni centar Zvezde je posle faula nad njim bez razloga ošamario makedonskog reprezentativca, koji nije imao nikakve veze sa prekršajem.
Čekovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mu je prišao da zatraži objašnjenje, ali ga je Tejić jako odgurnuo u predelu vrata i zakačio po licu što je iniciralo da se u gužvu uključi još nekoliko igrača obe ekipe i umalo da dođe do masovne tuče.
Strasti su se smirile, a sudije su pokazale put u svlačionicu i Tejiću i Čekovskom. Ostaje nejasno šta je to isprovociralo, inače, mirnog Zvezdinog talenta…

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radonjić: Tejić je prvi udaren, ne zameram mu ništa (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Mar.2014, 15:36

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić stao je u zaštitu Marka Tejića posle sukoba koji je mladi krilni centar imao sa igračem MZT–a Georgijem Čekovskim.. – Što se tiče Marka Tejića, mislim da je odreagovao na provokaciju i udarac tako da ne bih mogao da mu zamerim ništa – naglasio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.