Senzacija u Pančevu

Izvor: RTS, 14.Apr.2010, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Pančevu

Seznacija u Pančevu! Desilo se ono o čemu su pančevački košarkaši samo sanjali u najlepšim snovima. Tamiš je u prepunom Strelištu savladao Crvenu zvezdu i upisao prvu pobedu u superligaškom društvu.

Košarkaši Tamiša napravili su prvo veliko iznenađenje u Superligi Srbije, pošto su u Pančevu pobedili beogradsku Crvenu zvezdu sa 75:72 (16:20, 19:19, 22:17, 18:16) u drugom kolu takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Radovan Marković sa 18 poena, dok je Vuk Ivanović postigao 11. Crvenu zvezdu je predvodio Stefan Stojačić sa 13 poena, a sledili su ga Marko Kešelj i Nemanja Bjelica sa po 12.

Kako su Pančevci borbeno igrali i bili bodreni sa skoro prepunih tribina samo je nagoveštaj da Beograđani neće biti i poslednji koji će se okliznuti na parketu popularnog domaćeg tima.

Reklo bi se da su "crveno-beli" u meč ušli pomalo prepotentno, a Pančevsi izuzetno motivisani, pa su potpuno zasluženo izborili značajan uspeh protiv favorizovanog rivala.

Obe ekipe sada imaju učinak od jedne pobede i jednog poraza.

Tamiš: Pasuj, Đokić 8, Kovačević 2, Stajić 6, Burić 7, Marković 18, Sekulić, Nikić 6, Jereminov 8, Ivanović 11, Ivanić 6 i Perak 6.

Crvena zvezda: Kešelj 12, Milošević, Kikanović 7, Radosavljević 5, Katnić, Nedović, Stević 11, Radivojević 10, Jelovac 2, Rondović, Stojačić 13 i Bjelica 12.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Senzacija u Pančevu

Izvor: Danas, 15.Apr.2010, 00:42

Košarkaši Tamiša napravili su senzaciju u 2. kolu košarkaške Superlige pošto su na svom parketu savladali Crvenu zvezdu sa 75:72. Najzaslužniji za podvig Pančevaca bio je Rade Marković sa 18 poena, od čega čak pet trojki. Porazom od debitanta u najkvalitetnijem domaćem takmičenju, izabranici...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.