Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2023, 23:16

Senzacija: Zvezda srušila Novi Beograd i osvojila Kup

Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, četvrti u istoriji, pošto su večeras u finalu posle velikog preokreta savladali Novi Beograd 11:10 (3:2, 2:5, 5:2, 1:1).

Posle eliminacije u Radničkog iz Kragujevca u polufinalu, crveno-beli su napravili još jedno iznenađenje i nadigrali Novi Beograd, koji je doduše imao mnogo kadrovskih problema sa povredama i bolestima igrača pred završni turnir Kupa.

Iako je Novi Beograd vodio sa 7:3 do finiša druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četvrtine, Crvena zvezda nije pomišljala na predaju.

Izabranici trenera Aleksandra Filipović zaigrali su izvanredno u nastavku, golman Vladimir Mišović bio je maestralan, pa je Zvezda sa šest uzastopnih golova uspela da napravi preokret i povede.

Vođstvo koje su stekli crveno-beli su veoma angažovanom igrom u odbrani uspeli da sačuvaju i zasluženo slave.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.