Selta snima Kataija, Vijeira u Olimpijakosu?

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selta snima Kataija, Vijeira u Olimpijakosu?

Fudbaleri Crvene zvezde Aleksandar Katai i Ugo Vijeira do kraja prelaznog roka mogli bi da napuste klub iz Ljutice Bogdana.

Za Kataija, prema pisanju "Sportskog žurnala", već neko vreme interesuje se Selta, ali je izvesno da će vezni igrač biti u timu u baražu Lige Evrope protiv Sasuola 18. i 25. avgusta.

Predstavnici španskog kluba će Kataija gledati u današnjem duelu 4. kola protiv Voždovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Portugalskog napadača Vijeiru traži nekoliko klubova, a kako prenose grčki mediji u trku za fudbalerom srpskog prvaka uključio se i Olimpijakos.

Atinjani su u potrazi za centarforom, a pored Vijeire na meti crveno-belih je i Nemanja Nikolić, mađarski reprezentativac srpskog porekla, koji pruža odlične partije u poljskoj Legiji.

Upravo je Legija nedavno pokazala interesovanje za Vijeiru i nije isključeno da Portugalac karijeru nastavi u Poljskoj ukoliko se Olimpijakos odluči za Nikolića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA SKENERU: Skauti večeras na Marakani zbog Kataija, ali tu je i dobra vest za Delije

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016

Večeras stiže ekspedicija koja će gledati Aleksandra Kataija, ali to nisu nužno loše vesti za zvezdaše.. . Od kraja prošle sezone i tokom priprema za novu govori se da bi Aleksandar Katai mogao da ode iz Crvene zvezde. A kako i ne bi, jer Zvezdin krilni napadač igra fenomenalno od starta takmičenja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.