Šekularac: Stojadinović je kupio 14 loših, a ovamo se uvlači Džaji u d…

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Dec.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šekularac: Stojadinović je kupio 14 loših, a ovamo se uvlači Džaji u d…

Drugi najglasovitiji igrač Crvene zvezde Dragoslav Šekularac, shodno kremenitom karakteru i filološko-vulkanskom običaju, nije okolišao ni ovog puta.
(FOTO: N. Negovanović)
Posebno kad se povela reč šta bi u delikatnom i nesvakidašnjem trenutku bilo dobro za njegov klub – da u sukobu sa sportskim direktorom podrži najiskusnije prvotimce ili Zorana Stojadinovića pusti niz Ljutice Bogdana.
Igrači su u pravu – nema dilemu Šekularac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Decu vode neznalice, samoreklameri. Samo obećavaju, ništa ne ispunjavaju. Drsko se ponašaju, narcisoidno slikaju za novine, što nikad u Zvezdi nije rađeno, usiljeno i pakosno prljav veš iznose u javnost. Čovek stane pred novinare i kaže kako je doveo dva dobra igrača, usput prećutkuje da je kupio 14 loših! To krije, a ovamo se uvlači Džaji u d
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.