Šekarićeva pobedila u Zagrebu

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Dec.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šekarićeva pobedila u Zagrebu

ZAGREB - Drugog dan međunarodnog turnira „Trofej Mladosti“ u Zagrebu srpski strelci si osvojili  vazdušnim pištoljem četiri medalje- zlato, srbro i dve bronze.


 Pobedila je Jasna Šekarić (Crvena zvezda)  koja je lane bila druga, srebro je osvojio Dimitrije Grgić iz Akademca, dok je Bobani Veličković (Bor 030), prošle godine pobednici turnira, pripala bronza. Bronzani trofej prigrlio je i Damir Mikec!
Prvog dana u gađanju vazdušnom puškom srpski strelci su osvojili tri medalje – dve zlatne i bronzanu. Pobedili su Ivana Maksimović i Nemanja Mirosavljev, dok je  treće mesto osvojio Dragan Marković.
Ukupan bilans je  sedam trofeja,...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Povratak Jasne Šekarić

Izvor: Politika, 02.Dec.2012

Naša najuspešnija olimpijka pobedila u gađanju vazdušnim pištoljem na „Trofeju Mladosti” u Zagrebu. – Našim strelci osvojili sedam (3, 1, 3) od 12 medalja..Jasna Šekarić trijumfovala je u gađanju iz vazdušnog pištolja na 36. streljačkom turniru „Trofej Mladosti”, koji je održan...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.