Savović: Navijači hvala!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savović: Navijači hvala!

Najkorisniji igrač Crvene zvezde na utakmici protiv Olimpije, drugi u ligi po ukupnom indeksu korisnosti, deseti poenter ABA lige i treći skakač lige , Boris Savović od starta sezone opravdao je epitet pojačanja.

Verovatno i najbolji igrač crveno-belih u uvodna tri kola, u razgovoru za "Sport" istakao je da navijači i pored bojkota regionalnog takmičenja, moraju da shvate važnost lige, kao i da je atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u nedelju bila izuzetna:"Atmosfera je bila sjajna. Došlo je više od 5.000 ljudi da nas podrži i, nije to nikakava fraza, bili su naš šesti igrač. Zaista, hvala svima koji su došli u „Pionir“ da nas bodre posle prva dva poraza, hvala im što su nam omogućili da se iskupimo za loš start. Ranije u Vršcu nisam igrao pred ovakvom publikom i uz toliku podršku. Zamolio bih sve da nastave da dolaze na naše mečeve, jer svi znaju koliko donosi Jadranska liga ove godine i da je ulog Evroliga."POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Olimpija 86:76 Savović se slaže sa trenerom Vladom Vukoičić da je Zvezda igrala 35 minuta protiv Olimpije, koja je u "Pionir" došla sa dve pobede u dva kola: "Veoma dobra ekipa. Prava šuterska, imaju Salina, Ranika,Prepeliča… Slažem se igrali smo 35, možda i 36. minuta vrhunski. Dogodilo se da smo pali, ali to je možda i razumljivo, jer smo još u procesu uigravanja. Uveren sam da ćemo samo ići na bolje, a za to moramo da idemo od meča do meča i da nam prioret bude samo sledeća utakmica." Promena trenera dobro se odrazila na ekipu, a Boris Savović je i ranije sarađivao sa Vladom Vukoičićem: "Vladu Vukoičića dobro poznajem, jer smo sarađivali u Hemofarmu. Vrlo dobro mi je poznato šta zahteva, a znam šta može od mene da očekuje. Ma, nas dvojca smo stari drugari."

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.