Savić o duploj kruni i novom napadu na LŠ

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić o duploj kruni i novom napadu na LŠ

Ekipa Crvene zvezde uspešno je završila ovu godinu iz snova, može li do još boljih rezultata u narednoj godini?

Crvena zvezda ima veliku bodovnu prednost na tabeli nakon završetka prvog dela sezone, a ako uzmemo u obzir da je ekipa ove godine osvojila prvenstvo i da je igrala Ligu šampiona, kao i šesnaestinu finala LE, možemo godinu nazvati i jednom od najuspešnijih u poslednjih 25 godina.

Vujadin Savić je definitivno jedan od najzaslužnijih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su uspeli da vrate Zvezdu na pobednički kolosek.

"Protiv Čukaričkog mi je bila prva utakmica koju sam odigrao nakon susreta sa Liverpulom. Imao sam problem sa povredom koji je potrajao nekoliko nedelja. Drago mi je što sam pre kraja godine uspeo da odigram još jedan meč u sezoni. Žao mi je što nisam uspeo da se oporavim za još neki susret u Ligi šampiona, ali znači mi mnogo što sam igrao na Banovom brdu. Još jednom smo dokazali da smo bez premca u Srbiji i otišli smo u odličnom raspoloženju na zasluženi odmor. Ova 2018. godina bila je kao iz snova, svaki delija treba da bude ponosan na ovo što smo postigli. Obećavamo još bolje igre na proleće. Nismo opušteni, još uvek ništa nije gotovo, ali zadovoljni smo što imamo veliku prednost u odnosu na najbliže konkurente Radnički i Partizan", rekao je Vujadin Savić za zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao i da je igrače obuzela nervoza nakon tolikog odlaganja utakmice sa Čukaričkim, ali da je trener Vladan Milojević uspeo da smiri ekipu i da je pripremi za utakmicu.

Crvena zvezda je trijumfalno završila godinu pobedom nad rivalom sa Banovog brda, a u narednu ulazi još jače, ako je verovati Vujadinu Saviću.

"Naši navijači mogu da očekuju još uspešniju 2019. godinu. Pravi zvezdaši sa mnogo optimizma treba da uđu u Novu godinu. Naši ciljevi su poznati, dupla kruna, a potom i ponovo napad na Ligu šampiona. Svi smo videli kako izgleda Liga šampiona i koliko su ljudi srećni kada se mi takmičimo sa najboljima. Želimo uvek da priuštimo to našim navijačima", rekao je Vujadin Savić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GODINA IZ SNOVA Vujadin Savić: Svaki Delija treba da bude ponosan na ovo što smo postigli

Izvor: Kurir, 17.Dec.2018

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je 2018. godina "bila kao iz snova" i obećao da će crveno-beli na proleće igrati još bolje, kao i da će ponovo "napasti" Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.