Savić: Zvezdaši, vidimo se u subotu

Izvor: B92, 05.Jun.2020, 12:45

Savić: Zvezdaši, vidimo se u subotu

Dušan Savić, proslavljeni golgeter Crvene zvezde, raduje se činjenici da će meč između Zvezde i Radnika biti odigran uz prisustvo publike.

"Uželeo sam se Marakane. Neobično je da skoro tri meseca nisam bio na stadionu. Ipak, situacija je takva na globalnom nivou i morali smo svi da je stoički prihvatimo. Sada, kada je to praktično iza nas, možemo da se u potpunosti posvetimo svakodnevnim životnim obavezama, a za mene je to svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda. Tako da, zvezdaši vidimo se u subotu", rekao je Savić za zvaničan sajt kluba. Savić kao neko ko je čitav život uz naš klub ističe da mu je nedostajalo sve vezano za Crvenu zvezdu. "Nedostajao mi je fudbal i jedva čekam utakmicu protiv Radnika. Nadam se popunjenim tribinama, sjajnoj atmosferi i gromoglasnom aplauzu za naše šampione. Stvarno mi je nedostajala Crvena zvezda u pravom obliku njenog značenja, tako da u subotu dolazim na stadion da pružim podršku timu". Crvena zvezda je trijumfom protiv Rada od 5:0 obezbedila šampionsku titulu, što za Savića nije iznenađenje, jer smatra da je klub iz Ljutice Bogdana najbolji u Srbiji. "Dejan Stanković radi sjajan posao. Crvena zvezda ima dobar sistem i sve to funkcioniše ubedljivo. Titula je zasluženo osvojena. Činjenica je da igramo kvalitetan fudbal i da smo od prvog kola demonstrirali dominaciju u Srbiji. Drago mi je što mladi igrači sve više nalaze svoje mesto u timu i pokazuju da mogu da doprinesu poboljšanju kvaliteta našeg kluba. Ne sumnjam u to da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, čime bi se na pravi način zaokružila sjajna sezona", podvlači Savić.

Utakmica između Zvezde i Radnik igra se u subotu od 19 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.